Den stora franska duellen och andra berättelser
Lägg till önskelistan
Mark Twain (författare)

Den stora franska duellen och andra berättelser e-bok

65 kr
(0)
”Då flera personer vid skilda tillfällen låtit förstå att de, om jag skrev en självbiografi, skulle läsa den när de fick tid, ger jag slutligen vika för denna vanvettiga allmänna begäran och framlägger härmed min historia.” Mark Twain, pseudonym för Samuel Clemens (1835–1910), har kallats ”den amerikanska nationens hovnarr”. Han var författare, journalist, flodlots, guldgrävare och en utomordentligt populär föreläsare. Berättelserna i denna samling är typiska för för Twain. Han var en burle...
65 kr
Författare Mark Twain (författare), Mårten Edlund (översättare), Thomas Bennett (översättare), Carl Sundell (översättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 31 Mars 2016
Genrer Noveller, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113062112
”Då flera personer vid skilda tillfällen låtit förstå att de, om jag skrev en självbiografi, skulle läsa den när de fick tid, ger jag slutligen vika för denna vanvettiga allmänna begäran och framlägger härmed min historia.” Mark Twain, pseudonym för Samuel Clemens (1835–1910), har kallats ”den amerikanska nationens hovnarr”. Han var författare, journalist, flodlots, guldgrävare och en utomordentligt populär föreläsare. Berättelserna i denna samling är typiska för för Twain. Han var en burlesk och humoristisk sanningssägare och en lysande satiriker. Som få andra kunde Twain leverera det snabba, befriande skrattet.