Den skarpa eggen 3 (e-bok) av Stéphane Melchior
Lägg till önskelistan
Stéphane Melchior (författare)

Den skarpa eggen 3 (Den skarpa eggen, serieversionen #3) e-bok

Pris 65 kr
(0)
Efter en blodig strid har Will blivit bärare av den skarpa eggen. Nu kan han öppna portar mellan världarna med sina krafter och följer med Lyra till Oxford för att ta tillbaka alethiometern som sir Charles har stulit från henne. På andra håll och i olika världar har stora krafter satts i rörelse inför den avgörande kraftmätningen som väntar. Detta är det tredje och avslutande seriealbumet baserat på Philip Pullmans bok Den skarpa eggen, som utgör den andra delen av trilogin Den mörka materian...
E-Bok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Stéphane Melchior (författare), Olle Sahlin (översättare), Karolina Sahlin (översättare), Thomas Gilbert (illustratör)
Förlag Kartago
Utgiven 11 Januari 2022
Genrer 9-12 År, Tecknade Serier, 12-15 År, Barnböcker, Skönlitteratur, Ungdomsböcker
Del i serie 3
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175153995
Efter en blodig strid har Will blivit bärare av den skarpa eggen. Nu kan han öppna portar mellan världarna med sina krafter och följer med Lyra till Oxford för att ta tillbaka alethiometern som sir Charles har stulit från henne. På andra håll och i olika världar har stora krafter satts i rörelse inför den avgörande kraftmätningen som väntar. Detta är det tredje och avslutande seriealbumet baserat på Philip Pullmans bok Den skarpa eggen, som utgör den andra delen av trilogin Den mörka materian, också känd som His Dark Materials.