Den sista biffen - Ett reportage om kött ur mag
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Mattias Göransson (författare)

Den sista biffen - Ett reportage om kött ur magasinet Filter e-bok

19 kr
(0)
Fiser inte kossorna sönder atmosfären så bälgar de i sig jordens vatten och korpar åt sig odlingsmark som annars hade kunnat göda världens fattiga. Det är åtminstone vad du har kunnat läsa allt oftare den senaste tiden. I Den sista biffen besöker reportagemagasinet Filter köttentusiaster i San Francisco, matskribenter i Berkeley, bönder i Bokenäs, styckmästare i Stockholm och agronomer i Göteborg för att ta reda på om det verkligen är moraliskt förkastligt att göra det människan har gjort i a...
19 kr
Författare Mattias Göransson (författare)
Förlag Leopard förlag
Utgiven 29 mars 2012
Genrer Samhälle Och Politik, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789185279241
Fiser inte kossorna sönder atmosfären så bälgar de i sig jordens vatten och korpar åt sig odlingsmark som annars hade kunnat göda världens fattiga. Det är åtminstone vad du har kunnat läsa allt oftare den senaste tiden. I Den sista biffen besöker reportagemagasinet Filter köttentusiaster i San Francisco, matskribenter i Berkeley, bönder i Bokenäs, styckmästare i Stockholm och agronomer i Göteborg för att ta reda på om det verkligen är moraliskt förkastligt att göra det människan har gjort i alla tider - äta kött. Filtersingeln är ett nytt E-bokskoncept från magasinet Filter och bokförlaget E-Leopard. Tanken är att erbjuda ett stycke välskriven verklighet till ett bra pris. Mattias Göransson grundade fotbollstidningen Offside 1999 tillsammans med Tobias Regnell. För sitt arbete med tidningen tilldelades han stora journalistpriset 2002. Sex år senare grundade han reportagemagasinet Filter, där han i dag är chefredaktör.