Den saknade systern (e-bok) av Lucinda Riley
Lägg till önskelistan
Lucinda Riley (författare)

Den saknade systern (De sju systrarna #7) e-bok

109 kr
(0)
De söker över hela världen för att finna henne. De sex adoptivsystrarna D’Aplièse har alla varit ute på en osannolik resa då de sökt och funnit sina rötter. Men en fråga kvarstår: vem är deras sjunde syster och var finns hon? De har bara en ledtråd – en bild av en stjärnformad smaragdring. Jakten på den sjunde systern kommer att föra dem över hela världen – från Nya Zeeland till Kanada, England, Frankrike och Irland. Sakta men säkert avslöjas en historia om kärlek, styrka, svek och uppoff...
E-Bok 109 kr Ljudbok 99 kr
Författare Lucinda Riley (författare), Mia Ruthman Edström (översättare), Gabriella Andersson (översättare), Gabriella Anderson (översättare), Mia Ruthman (översättare)
Förlag Bazar Förlag
Utgiven 20 Maj 2021
Längd 800 sidor
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 7
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180060493
De söker över hela världen för att finna henne. De sex adoptivsystrarna D’Aplièse har alla varit ute på en osannolik resa då de sökt och funnit sina rötter. Men en fråga kvarstår: vem är deras sjunde syster och var finns hon? De har bara en ledtråd – en bild av en stjärnformad smaragdring. Jakten på den sjunde systern kommer att föra dem över hela världen – från Nya Zeeland till Kanada, England, Frankrike och Irland. Sakta men säkert avslöjas en historia om kärlek, styrka, svek och uppoffringar som inleddes för nästan 100 år sedan, då andra modiga unga kvinnor riskerade allt för att förändra världen de levde i. Den saknade systern är den sjunde, efterlängtade delen i succéserien som har förtrollat en hel värld.