Den helt sanna julsagan om kentauren som ville
Lägg till önskelistan
Mats Strandberg (författare), Sofia Falkenhem (författare)

Den helt sanna julsagan om kentauren som ville hem (Adventsbok #2019) e-bok

Pris 65 kr
(0)
Nu kommer adventsboken alla längtar efter - en högläsningsbok i 24 kapitel. Börja första december och läs ett kapitel om dagen ända fram till julafton. Det är första december och snön har just börjat falla. Genom den kalla natten galopperar Ken Taur på väg hem till kentaurernas hemliga rike. Han har varit borta från sin familj länge, men han tänker inte fira en enda jul till utan dem. Om bara inte vägen varit så lång, om bara inte mörkret varit så stort, om han bara inte varit så väldigt ens...
E-Bok 65 kr Pris Ljudbok 75 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Mats Strandberg (författare), Sofia Falkenhem (författare), Sofia Falkenhem (illustratör), Jeannette Wigren (annat)
Utgiven 18 Oktober 2019
Längd 100 sidor
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Serie Adventsbok
Del i serie 2019
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129720389
Nu kommer adventsboken alla längtar efter - en högläsningsbok i 24 kapitel. Börja första december och läs ett kapitel om dagen ända fram till julafton. Det är första december och snön har just börjat falla. Genom den kalla natten galopperar Ken Taur på väg hem till kentaurernas hemliga rike. Han har varit borta från sin familj länge, men han tänker inte fira en enda jul till utan dem. Om bara inte vägen varit så lång, om bara inte mörkret varit så stort, om han bara inte varit så väldigt ensam ... En spännande, tankeväckande och stämningsfull berättelse av Mats Strandberg (text) och Sofia Falkenhem (bild). Det här är en alldeles sann julsaga om vänskap, hemlängtan och om att lära sig skilja sagor från sanning. Underbar högläsning för alla stora och små som otåligt väntar på julen! Boken utspelar sig i samma värld som böckerna om monstret Frank som gjort stor succé och sätts upp som musikal på Junibacken under hösten.