Den förlorade symbolen (e-bok) av Dan Brown
Lägg till önskelistan
Dan Brown (författare)

Den förlorade symbolen (Robert Langdon #3) e-bok

Pris 79 kr
(5)
Harvardprofessorn i religiös symbolik, Robert Langdon, kallas i sista stund in för att hålla en kvällsföreläsning i Capitolium, Washington. Men bara minuter efter hans ankomst hittas ett märkvärdigt föremål i byggnadens rotunda. Det är dessutom kryptiskt kodat med fem olika symboler. Langdon förstår att budskapet är en uråldrig åkallan, menad att locka dess mottagare in i en sedan länge förlorad värld av hemlig visdom. När Langdon inser att hans mentor, Peter Solomon - filantrop och framståen...
E-Bok 79 kr Pris Ljudbok 109 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Dan Brown (författare), Lennart Olofsson (översättare), Peter Samuelsson (översättare), Tove Janson Borglund (översättare), Ola Klingberg (översättare), Leo Andersson (översättare), Helena Sjöstrand (översättare), Gösta Svenn (översättare), Tove Janson (översättare), Helena Sjöstrand Svenn (översättare), Leo Gefvert (översättare), John Eyre (annat)
Utgiven 14 Maj 2013
Längd 614 sidor
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Del i serie 3
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789100139490
Harvardprofessorn i religiös symbolik, Robert Langdon, kallas i sista stund in för att hålla en kvällsföreläsning i Capitolium, Washington. Men bara minuter efter hans ankomst hittas ett märkvärdigt föremål i byggnadens rotunda. Det är dessutom kryptiskt kodat med fem olika symboler. Langdon förstår att budskapet är en uråldrig åkallan, menad att locka dess mottagare in i en sedan länge förlorad värld av hemlig visdom. När Langdon inser att hans mentor, Peter Solomon - filantrop och framstående frimurare - brutalt kidnappats, förstår han att det enda sättet att rädda sin väns liv är att hörsamma den mystiska uppmaningen och följa den vart den än leder honom. Han sveps in i en värld av beslöjade historier, gåtfulla ikoner och förborgade koder som tycks leda honom mot en ofattbar sanning. Robert Langdons tredje äventyr, uppföljaren till Änglar och demoner och Da Vinci-koden, är en händelse i bokvärlden som saknar motstycke.Sällan har en läsupplevelse varit mer efterlängtad. Sedan Da Vinci-koden utkom 2003 (2004 i Sverige) har över 80 miljoner exemplar av Browns böcker sålts världen över. Nu fortsätter läsäventyret med Den förlorade symbolen.