Den där Emil (e-bok) av Astrid Lindgren
Lägg till önskelistan
Astrid Lindgren (författare)

Den där Emil e-bok

Pris 65 kr
(1)
”Hyss hittar man inte på – di bare blir.” På gården Katthult i Lönneberga bodde Emil. Han såg så snäll ut att man nästan kunde tro att han var en liten ängel. Men det skulle man inte inbilla sig. För Emil var vild och envis, och han gjorde hyss nästan varje dag. Men Emil var hygglig på det viset att han aldrig gjorde samma hyss två gånger, utan hittade på nya hyss hela tiden. Som när han hissade upp sin lillasyster Ida i flaggstången. Eller den gången när han red på Lukas rakt in i stora sal...
E-Bok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Astrid Lindgren (författare), Björn Berg (illustratör), Karin Johansson (annat)
Utgiven 27 April 2023
Längd 40 sidor
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129743432
”Hyss hittar man inte på – di bare blir.” På gården Katthult i Lönneberga bodde Emil. Han såg så snäll ut att man nästan kunde tro att han var en liten ängel. Men det skulle man inte inbilla sig. För Emil var vild och envis, och han gjorde hyss nästan varje dag. Men Emil var hygglig på det viset att han aldrig gjorde samma hyss två gånger, utan hittade på nya hyss hela tiden. Som när han hissade upp sin lillasyster Ida i flaggstången. Eller den gången när han red på Lukas rakt in i stora salen, där borgmästaren höll kalas. Och var tror ni Emil hamnade då? Astrid Lindgrens berättelser om småländska Emil är älskade av generationer av läsare. Här kommer de i nya utgåvor med Björn Bergs klassiska illustrationer.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Felaktig information

Jag köpte denna bok i tron om att man kunde skicka den till Kindle. Dock när man försöker så säger bokon att filen är för stor, trots att det tydligt står på köpsidan att det ska gå.