DEAD & ALIVE (e-bok) av Sara Olsson
Lägg till önskelistan
Sara Olsson (författare)

DEAD & ALIVE e-bok

Pris 59 kr
(0)
DEAD & ALIVE är en reseskilding genom lustens värld. Ett slags pussel av relationer. En Short Cuts, en mörkare variant av Love Actually.  Vad händer om man varje gång en förutfattad mening dyker upp i tanken helt vänder på den? Grinda jobbar med det, medan hon försöker förstå varför hon hittills bara lyckats förälska sig i en enda människa. Hon vet så väl att kärleken är mycket vidare än så. Och vad händer om en människas liv förvandlas drastiskt, hur finner man vägar till lust? Seth är...
E-Bok 59 kr Pris Ljudbok 59 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Sara Olsson (författare), Anna Olsson (annat), Åsa Hjertstrand Brensén (annat), Rebecka Edgren Aldén (redaktör)
Förlag Ordlust förlag
Utgiven 29 Juni 2020
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789151923178
DEAD & ALIVE är en reseskilding genom lustens värld. Ett slags pussel av relationer. En Short Cuts, en mörkare variant av Love Actually.  Vad händer om man varje gång en förutfattad mening dyker upp i tanken helt vänder på den? Grinda jobbar med det, medan hon försöker förstå varför hon hittills bara lyckats förälska sig i en enda människa. Hon vet så väl att kärleken är mycket vidare än så. Och vad händer om en människas liv förvandlas drastiskt, hur finner man vägar till lust? Seth är en blind voyeur som funnit ett sätt att leva ut sin preferens. DEAD & ALIVE är en roman med glimtar av många människors öden som vävs samman i en berättelse med starkt erotiska underströmmar.