De utstötta (e-bok) av Elly Griffiths
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Elly Griffiths (författare)

De utstötta (Ruth Galloway #6) e-bok

Pris 59 kr
(1)
Vid en utgrävning vid slottet i Norwich hittar arkeologen Ruth Galloway skelettet av mor Krok, en kvinna som hängdes 1867 för att ha mördat flera barn. Kommissarie Harry Nelson har inte tid med mördare från 1800-talet, han är djupt involverad i fallet där tre barn i tur och ordning hittats döda i samma familj. Han är säker på att någon i deras närhet ligger bakom. Kort därefter sker en kidnappning och det enda polisen har att gå efter är en lapp från gärningsmannen.Samtidigt blir Ruth alltmer...
E-Bok 59 kr Pris Ljudbok 139 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Gunilla Roos (översättare), Elly Griffiths (författare)
Förlag Minotaur
Utgiven 9 Maj 2014
Längd 303 sidor
Genrer Deckare
Del i serie 6
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187645068
Vid en utgrävning vid slottet i Norwich hittar arkeologen Ruth Galloway skelettet av mor Krok, en kvinna som hängdes 1867 för att ha mördat flera barn. Kommissarie Harry Nelson har inte tid med mördare från 1800-talet, han är djupt involverad i fallet där tre barn i tur och ordning hittats döda i samma familj. Han är säker på att någon i deras närhet ligger bakom. Kort därefter sker en kidnappning och det enda polisen har att gå efter är en lapp från gärningsmannen.Samtidigt blir Ruth alltmer engagerad i fallet med mor Krok och ett fynd i graven, en amulett, lämnar inte Ruth någon ro. När ett teveteam kommer till platsen för att dramatisera mor Kroks liv blir Ruth av en slump alltmer indragen även i polisutredningen. Elly Griffiths har genom sin humor och sina spännande intriger funnit en stor och hängiven läsekrets.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Har ni inte läst tidigare böcker av Elly Griffith tycker jag ni skall börja från början. Målande, spännande och personer som är lätta att tycka om.