De tolv majestäterna (e-bok) av Mats Svensson
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Mats Svensson (författare)

De tolv majestäterna (Alina och Omar #2) e-bok

119 kr
(1)
Del 2: Alina och Omar. Det har gått fyra år sedan det avslöjades att Sverige i hemlighet länge varit en kärnvapenstat. I hela Europa blåser det kraftiga högervindar och i spåren av pandemin har det högljudda och populistiska partiet Sveriges väl tagit plats i riksdagen och tvingat fram ett allt mer auktoritärt samhälle. På Snogeholms slott i Skåne ska det hållas ett toppmöte mellan Europas tre kärnvapennationer: Storbritannien, Frankrike - och numera alltså även Sverige. Enorma krafter...
E-Bok 119 kr Ljudbok 89 kr
Författare Mats Svensson (författare), Niklas Lindblad (annat)
Utgiven 22 Juni 2021
Genrer Romaner, Deckare, Skönlitteratur
Del i serie 2
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180181242
Del 2: Alina och Omar. Det har gått fyra år sedan det avslöjades att Sverige i hemlighet länge varit en kärnvapenstat. I hela Europa blåser det kraftiga högervindar och i spåren av pandemin har det högljudda och populistiska partiet Sveriges väl tagit plats i riksdagen och tvingat fram ett allt mer auktoritärt samhälle. På Snogeholms slott i Skåne ska det hållas ett toppmöte mellan Europas tre kärnvapennationer: Storbritannien, Frankrike - och numera alltså även Sverige. Enorma krafter sätts i gungning när den mystiska sammanslutningen De tolv majestäterna vänder sig till den ökände legosoldaten Cornelis van Owen för att sabotera mötet. Det blir upp till poliserna Alina och Omar samt korpral Elinor Minsler vid P 7 på Revingehed att försöka avslöja och avstyra sabotaget. Men vilka är egentligen De tolv majestäterna? Och framför allt: Hur långt är de beredda att gå?
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Kanonbra!!! Den är bättre än Mats första bok, som var även den riktigt bra. Jag vill ha mer! ( jag gillade även Mats tänkvärda efterord och instämmer helt i hans farhågor) Hoppas verkligen att böckerna blir film, det är Mats ( och vi andra) värd.