De sju systrarna : Maias bok : Maias bok (e-bok
Lägg till önskelistan
Lucinda Riley (författare)

De sju systrarna : Maias bok : Maias bok (De sju systrarna #1) e-bok

Pris 69 kr
(5)
Succéserien som har förtrollat en hel värld De sju systrarna är den första delen i Lucinda Rileys succéserie som har förtrollat en hel värld. Maia D Aplièse har länge isolerat sig i sitt barndomshem, det vackra slottet Atlantis vid Genèvesjön. Men efter att hennes adoptivfar hastigt går bort förändras allt. När hennes fem systrar kommer hem för att ta farväl av fadern får de alla varsin ledtråd, en nyckel till deras förflutna. Maias ledtråd för henne till en förfallen herrgård i Rio de Jane...
E-Bok 69 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lucinda Riley (författare), Gabriella Andersson (översättare), Gabriella Anderson (översättare)
Förlag Bazar Förlag
Utgiven 5 Januari 2021
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 1
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180061148
Succéserien som har förtrollat en hel värld De sju systrarna är den första delen i Lucinda Rileys succéserie som har förtrollat en hel värld. Maia D Aplièse har länge isolerat sig i sitt barndomshem, det vackra slottet Atlantis vid Genèvesjön. Men efter att hennes adoptivfar hastigt går bort förändras allt. När hennes fem systrar kommer hem för att ta farväl av fadern får de alla varsin ledtråd, en nyckel till deras förflutna. Maias ledtråd för henne till en förfallen herrgård i Rio de Janeiro, där den äventyrslystna Izabela Bonifacio levde åttio år tidigare. Tillsammans med en brasiliansk författare avslöjar Maia sanningen om sitt ursprung och vågar äntligen öppna upp sig för kärleken. Lucinda Riley föddes på Irland och efter en tidig karriär som skådespelerska inom film, teater och tv, skrev hon vid 24 års ålder sin första bok. Hennes romaner har översatts till 37 språk, sålts i 20 miljoner exemplar världen över och toppat både New York Times och Sunday Times bästsäljarlistor.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Böckerna i denna helt fristående serie fångade mitt hjärta omedelbart. Var och en följer en av sju systrar som kommer från vitt skilda världar. Från fattigdom till oändlig rikedom. Innan den sista boken dör författaren, men hennes son som känner både henne och hennes ”Sju systrar” mycket väl fullföljer den i samma anda. Tack!