De sju nycklarna (e-bok) av Åsa Schwarz
Lägg till önskelistan
Åsa Schwarz (författare)

De sju nycklarna e-bok

Pris 95 kr
(2)
Rebecka vaknar av att en pistol pressas mot huvudet och att någon väser ”The key” i örat. I rummet bredvid sover hennes två barn. Rebecka är en av sju internationella IT-profiler som bär nyckeln till internet. De träffas en gång i kvartalet i Washington för att uppdatera systemet som styr trafiken på internet. Om de inte gör det, kommer nätet gå ner och alla moderna samhällen gå under. När nyckelbärare efter nyckelbärare blir utsatta för attentat, förstår Rebecka att hon måste gå under jorde...
E-Bok 95 kr Pris Ljudbok 99 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Åsa Schwarz (författare)
Förlag Hoi Förlag
Utgiven 21 Augusti 2017
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176973165
Rebecka vaknar av att en pistol pressas mot huvudet och att någon väser ”The key” i örat. I rummet bredvid sover hennes två barn. Rebecka är en av sju internationella IT-profiler som bär nyckeln till internet. De träffas en gång i kvartalet i Washington för att uppdatera systemet som styr trafiken på internet. Om de inte gör det, kommer nätet gå ner och alla moderna samhällen gå under. När nyckelbärare efter nyckelbärare blir utsatta för attentat, förstår Rebecka att hon måste gå under jorden. Med sina extrema hackerkunskaper gör Rebecka och hennes följeslagare allt för att lösa gåtan. Spåren pekar åt alla håll: kinesiska underrättelsetjänsten, nynazistiska organisationer och NSA. Det här är en intelligent och gastkramande thriller i hackermiljö. De sju nycklarna till internet finns i verkligheten, och en av bärarna är svenska. “De sju nycklarna är en skrämmande spänningsroman i högt uppskruvat tempo.“ – Annika Bengtsson, Hallandsposten Åsa Schwarz är författare, säkerhetskrönikör och IT-säkerhetskonsult. Hon har en fil kand i data- & systemvetenskap samt företagsekonomi och arbetar på Knowit. Hennes böcker har publicerats i 20 länder. År 2017 blev hon utnämnd till årets säkerhetsprofil. Åsa brinner för att experimentera i gränslandet mellan teknik och författande. Därför var hon den första i Sverige som publicerade sina noveller i mobilen samt gjorde världens första facebook-thriller.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Usel bok

Ångrar verkligen att jag la pengar på den här boken som är fylld av logiska kullerbyttor och trams. Långt från realistisk och med ett språk som skriker efter en redaktör/korrekturläsare med språkbegåvning.