De sista vännerna (e-bok) av Jane Gardam
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Jane Gardam (författare)

De sista vännerna e-bok

95 kr
(0)
I den tredje och avslutande delen av trilogin om ”imperiets barn” skildrar Jane Gardam advokaten Terry Veneerings liv och hans mycket laddade förhållande till kollegan och konkurrenten Sir Edward Feathers, vars hustru Betty alltid varit föremålet för de bådas åtrå. Och precis som de båda andra har Veneering haft en mycket komplicerad barndom vars sår ingen så framgångsrik karriär som affärsjurist kan läka.  Jane Gardams trilogi om detta triangeldrama i skuggan av det sönderfallande engelska ...
95 kr
Författare Jane Gardam (författare), Jan Hultman (översättare), Elsa Wohlfahrt Larsson (annat), Moa Schulman (annat), Annika H Löfvendahl (översättare)
Förlag Weyler förlag
Utgiven 21 Februari 2018
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176811122
I den tredje och avslutande delen av trilogin om ”imperiets barn” skildrar Jane Gardam advokaten Terry Veneerings liv och hans mycket laddade förhållande till kollegan och konkurrenten Sir Edward Feathers, vars hustru Betty alltid varit föremålet för de bådas åtrå. Och precis som de båda andra har Veneering haft en mycket komplicerad barndom vars sår ingen så framgångsrik karriär som affärsjurist kan läka.  Jane Gardams trilogi om detta triangeldrama i skuggan av det sönderfallande engelska imperiet har vunnit läsare över hela Europa. Hon började skriva relativt sent och får nu, på sin ålders höst, njuta frukterna av ett långt författarskap i den klassiska engelska traditionen: förnuft och känsla.