
Lägg till önskelistan
Charkbibeln e-bok
Pris
159 kr
Det här är en handbok för dig som vill göra hantverksmässiga charkuterier, allt från färska korvar och smörgåsmat till hela lufttorkade skinkor. Lär dig hur du väljer rätt kött och sedan smaksätter och förädlar råvaran genom traditionella tekniker som insaltning, mjölksyrning, konservering, kall- och varmrökning och lufttorkning. Bland bokens cirka 130 recept hittar du charkklassiker från framförallt de svenska och europeiska charktraditionerna och mängder av ikoniska tyska, italienska och sp...
E-Bok
159 kr
Pris
Förlag
Natur & Kultur
Utgiven
20 December 2024
Genrer
Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk
Swedish
Format
pdf
Kopieringsskydd
Vattenmärkt
ISBN
9789127173682
Det här är en handbok för dig som vill göra hantverksmässiga charkuterier, allt från färska korvar och smörgåsmat till hela lufttorkade skinkor. Lär dig hur du väljer rätt kött och sedan smaksätter och förädlar råvaran genom traditionella tekniker som insaltning, mjölksyrning, konservering, kall- och varmrökning och lufttorkning. Bland bokens cirka 130 recept hittar du charkklassiker från framförallt de svenska och europeiska charktraditionerna och mängder av ikoniska tyska, italienska och spanska korvar.
Riktigt charkuteri lär oss hur vi kan ta hand om alla delar på djuren, och skapar en medvetenhet om vikten av bra djurhållning. Bokens teknikdel går igenom steg-för-steg hur du fyller perfekta korvar, knyter länkar och binder upp helt kött för lufttorkning, och du får också matiga beskrivningar av bakgrunden till många av våra gemensamma charkfavoriter.