Bruno åker tåg (e-bok) av Cecilia Heikkilä, Ann
Lägg till önskelistan
Cecilia Heikkilä (författare), Anna Ribbing (författare)

Bruno åker tåg (Bruno #4) e-bok

Pris 65 kr
(0)
Nu ska småbarnsfavoriten Bruno ut och åka igen! I tidigare böcker har Bruno åkt pulka, buss och vagn. Den här gången är det dags för Bruno att ta tåget hem från mormor. Gosedjurskatten Valle är också med på tåget, men han är lite rädd. Som tur är vet Bruno både hur det fungerar med biljett och när det är dags att gå av. Fem stationer ska de åka innan det är deras tur, men vilka bor egentligen vid de andra stationerna? Bruno och Valle spanar och vinkar genom fönstret till tomten, barnet i knas...
E-Bok 65 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Cecilia Heikkilä (författare), Anna Ribbing (författare), Cecilia Heikkilä (illustratör), Jeannette Wigren (annat)
Utgiven 29 Augusti 2019
Genrer 0-3 År, Barnböcker
Serie Bruno
Del i serie 4
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129724813
Nu ska småbarnsfavoriten Bruno ut och åka igen! I tidigare böcker har Bruno åkt pulka, buss och vagn. Den här gången är det dags för Bruno att ta tåget hem från mormor. Gosedjurskatten Valle är också med på tåget, men han är lite rädd. Som tur är vet Bruno både hur det fungerar med biljett och när det är dags att gå av. Fem stationer ska de åka innan det är deras tur, men vilka bor egentligen vid de andra stationerna? Bruno och Valle spanar och vinkar genom fönstret till tomten, barnet i knasig grön mössa och alla de andra längs tågfärden. Och så äntligen, vid femte stationen, står det äntligen någon som vinkar till Bruno och Valle. Det är mamma! Anna Ribbing och Cecilia Heikkilä skapar vardagsdramatik för de yngsta. Böckerna om Bruno är klurigt roliga och finstämda berättelser i kartongboksformat som passar små läsare.