Broderskap (e-bok) av Hilary Mantel
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Hilary Mantel (författare)

Broderskap e-bok

125 kr
(0)
Broderskap är den tredje och avslutande delen av Mantels revolutionsroman, efter de inledande Frihet och Jämlikhet. Vi får följa hennes tre huvudpersoner Robespierre, Danton och Desmoulins fram till schavotten och Dantons berömda ord: Visa upp mitt huvud for folket. Det tål att tittas på. Efter den franska revolutionen var världen en annan, men Mantel intresserar sig framför allt för de unga människor som ledde den. Vilka var de? Hur tänkte de? Hur levde de? Hilary Mantel skrev romanen om de...
125 kr
Författare Marianne Mattsson (översättare), Jens Ahlberg (översättare), Hilary Mantel (författare), Sara Rapp Acedo (annat), Tina Rabén (redaktör)
Förlag Weyler förlag
Utgiven 15 April 2017
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176810903
Broderskap är den tredje och avslutande delen av Mantels revolutionsroman, efter de inledande Frihet och Jämlikhet. Vi får följa hennes tre huvudpersoner Robespierre, Danton och Desmoulins fram till schavotten och Dantons berömda ord: Visa upp mitt huvud for folket. Det tål att tittas på. Efter den franska revolutionen var världen en annan, men Mantel intresserar sig framför allt för de unga människor som ledde den. Vilka var de? Hur tänkte de? Hur levde de? Hilary Mantel skrev romanen om den franska revolutionen som mycket ung, men fick sitt enorma genombrott i hemlandet och världen med romanerna om Thomas Cromwell och Henrik VIII. På svenska finns också hennes självbiografi Skuggan av ett liv och novellsamlingen Mordet på Margaret Thatcher. Frihet och Jämlikhet ges samtidigt med Broderskap ut i pocket.