Brev till min dotter (e-bok) av Katerina Janouc
Lägg till önskelistan
Katerina Janouch (författare), Mia Skäringer (författare), Elcim Yilmaz (författare), Alexandra Pascalidou (författare), Carolina Neurath (författare), Therése Söderlind (författare), Katarina Mazetti (författare), Märta Tikkanen (författare), Elaine Eksvärd (författare), Martina Montelius (författare), Anneli Furmark (författare), Maxida Märak (författare), Nabila Abdul Fattah (författare)

Brev till min dotter e-bok

Pris 95 kr
(0)
Hur delar vi med oss av vår livserfarenhet till våra barn? Hur berättar vi för våra döttrar om de misstag vi gjort? Saker vi skäms över, som vi ångrar. Lika svårt kan det vara att prata om det vi är stolta över. Höjdpunkter i livet, smarta val vi gjort, klokskap vi samlat på oss. Det kan vara besvärligt att hitta det rätta tillfället för sådana samtal. Den här antologin är tänkt att vara en inspirationskälla som belyser den starka men också svåra relationen mellan kvinnor som spänner över ge...
E-Bok 95 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Katerina Janouch (författare), Sofia Scheutz (annat), Mia Skäringer (författare), Elcim Yilmaz (författare), Alexandra Pascalidou (författare), Carolina Neurath (författare), Therése Söderlind (författare), Katarina Mazetti (författare), Märta Tikkanen (författare), Elaine Eksvärd (författare), Martina Montelius (författare), Anneli Furmark (författare), Maxida Märak (författare), Nabila Abdul Fattah (författare)
Utgiven 1 Mars 2017
Längd 224 sidor
Genrer Biografier, Historia & Arkeologi, Psykologi Och Pedagogik, Samhälle Och Politik, Biografier & Memoarer, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137149813
Hur delar vi med oss av vår livserfarenhet till våra barn? Hur berättar vi för våra döttrar om de misstag vi gjort? Saker vi skäms över, som vi ångrar. Lika svårt kan det vara att prata om det vi är stolta över. Höjdpunkter i livet, smarta val vi gjort, klokskap vi samlat på oss. Det kan vara besvärligt att hitta det rätta tillfället för sådana samtal. Den här antologin är tänkt att vara en inspirationskälla som belyser den starka men också svåra relationen mellan kvinnor som spänner över generationerna. Några av Sveriges absolut bästa skribenter har tillsammans skapat en spännande, stark och stolt samling texter, skrivna av mödrar till döttrar. Texter om unika erfarenheter de vill förmedla till sina döttrar, kloka råd, smärtsamma upplevelser, triumfer och nederlag. Bland de medverkande finns Elaine Eksvärd, Mia Skäringer, Therése Söderlind, Martina Montelius, Märta Tikkanen, Katarina Mazetti, Maxida Märak, Carolina Neurath och Alexandra Pascalidou. Elcim Yilmaz är redaktör för boken.