Box 21 (e-bok) av Roslund & Hellström, Roslund
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Roslund & Hellström (författare), Roslund & Hellström (författare), Anders Roslund (författare), Börge Hellström (författare)

Box 21 (Ewert Grens #2) e-bok

Pris 49 kr
(4)
En roman om ett Sverige vi inte vill se, ett Sverige där handel med unga flickor pågår bakom låsta dörrar. En av dessa flickor tar gisslan på ett bårhus, en langare drygar ut sitt amfetamin med tvättmedel. Kriminalkommissarie Ewert Grens och kriminalinspektör Sven Sundkvist leder plötsligt två brottsutredningar från en operationssal på Södersjukhusets akutintag. Har döda människor rätt att tala? När ett brottsoffer blir en brottsling - är hon då god eller ond? Box 21 är en stark krimina...
E-Bok 49 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Roslund & Hellström (författare), Roslund & Hellström (författare), Anders Roslund (författare), Börge Hellström (författare)
Förlag Piratförlaget
Utgiven 25 Maj 2005
Genrer Deckare
Serie Ewert Grens
Del i serie 2
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789164240576
En roman om ett Sverige vi inte vill se, ett Sverige där handel med unga flickor pågår bakom låsta dörrar. En av dessa flickor tar gisslan på ett bårhus, en langare drygar ut sitt amfetamin med tvättmedel. Kriminalkommissarie Ewert Grens och kriminalinspektör Sven Sundkvist leder plötsligt två brottsutredningar från en operationssal på Södersjukhusets akutintag. Har döda människor rätt att tala? När ett brottsoffer blir en brottsling - är hon då god eller ond? Box 21 är en stark kriminalroman som skildrar en mörk sida av samhället. Om handeln med liv som pågår här och nu. Om hur offer blir gärningsmän och om hur vänskap inte alltid är vad man tror. Och om box 21 - som gömmer två unga kvinnors liv. Detta är Anders Roslund och Börge Hellströms andra kriminalroman. De debuterade våren 2004 med Odjuret som har fått stora framgångar i Sverige och utomlands.