Boktugg april 2018 (e-bok) av Sarah Perfekt, Co
Lägg till önskelistan
Sarah Perfekt (författare), Conny Palmkvist (författare), Anna von Friesen (författare), Sölve Dahlgren (författare)

Boktugg april 2018 e-bok

49 kr
(0)
Under april snubblade vi över forskning från Yale University som säger att vi lever längre om vi läser mer - en välkommen nyhet för alla oss bokmalar. Men det fanns mer som var riktigt kul på nyhetsfronten i april månad. Till exempel så mötte vi grundaren till Liljas Library, som heter Hans-Åke Lilja. Sidan är en fan-site om Stephen King, och Hans har varit verksam under många år och har träffat och intervjuat mästaren i egen hög person. Tråkigare nyheter är att brittiska barn får allt sämr...
49 kr
Undertext Månadens bästa texter
Författare Sarah Perfekt (författare), Conny Palmkvist (författare), Anna von Friesen (författare), Sölve Dahlgren (författare)
Förlag Boktugg
Utgiven 11 Juni 2018
Längd 79 sidor
Genrer Litteraturvetenskap, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178220250
Under april snubblade vi över forskning från Yale University som säger att vi lever längre om vi läser mer - en välkommen nyhet för alla oss bokmalar. Men det fanns mer som var riktigt kul på nyhetsfronten i april månad. Till exempel så mötte vi grundaren till Liljas Library, som heter Hans-Åke Lilja. Sidan är en fan-site om Stephen King, och Hans har varit verksam under många år och har träffat och intervjuat mästaren i egen hög person. Tråkigare nyheter är att brittiska barn får allt sämre ordförråd och att Svenska Akademien brakat samman helt och hållet - saker som vi naturligtvis följt noga här på Boktugg. I USA finns särskilda läsprojekt för barn som har sin mamma i fängelse, vilket ska hålla dem utanför gängkriminalitet och problem. Statistiken talar nämligen för att de barnen löper högre risk att hamna i trubbel. Dessutom: Storytel återfinns nu på listan över Europas 1000 snabbast växande bolag, och Maria Norberg blir Bokmässans nya kommunikationschef. Allt detta och mycket mer kan du läsa om i vårt samlingsnummer Boktugg April 2018. Välkommen!