Blodspengar: En Cecilia Bielke-deckare (e-bok)
Lägg till önskelistan
Cecilia Bielke (författare)

Blodspengar: En Cecilia Bielke-deckare e-bok

39 kr
(1)
Den kända affärsmannen Hilding Ederfors kommer in till akutmottagningen efter en tragisk olycka. Hans liv går inte att rädda och Cecilia Bielke måste som ansvarig läkare ge familjen det hemska beskedet. Motvilligt dras hon sedan in i den mediala uppståndelsen kring dödsfallet. Cecilia inser dock att det är något som inte stämmer, olyckan gick inte till på det sättet som polisen tror. Tillsammans med sina vänner Lisa och Stefan börjar hon nysta i vad som visar sig vara en mörk och grym histori...
E-Bok 39 kr
Författare Cecilia Bielke (författare)
Förlag Books on Demand
Utgiven 23 December 2016
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175694221
Den kända affärsmannen Hilding Ederfors kommer in till akutmottagningen efter en tragisk olycka. Hans liv går inte att rädda och Cecilia Bielke måste som ansvarig läkare ge familjen det hemska beskedet. Motvilligt dras hon sedan in i den mediala uppståndelsen kring dödsfallet. Cecilia inser dock att det är något som inte stämmer, olyckan gick inte till på det sättet som polisen tror. Tillsammans med sina vänner Lisa och Stefan börjar hon nysta i vad som visar sig vara en mörk och grym historia. De påbörjar en jakt som skall visa sig vara farligare än någon av dem kunnat ana. Cecilia Bielke blev som ung kär i David vilket inte accepterades av familjen. Hon fick välja mellan honom eller att ha kvar sitt tidigare liv i Stockholm. Hon valde kärleken. De flyttade till Umeå och köpte ett hus tillsammans med sina vänner Lisa och Stefan. I Umeå fick Cecilia och David två barn. När barnen var små drabbades David av obotlig cancer, efter några år av kamp somnade han in. Efter det utbildade sig Cecilia till läkare och arbetar nu som akutläkare. Sedan hon varit med om ett omtumlande år valde hon att skriva om sitt liv.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Blodspengar

Orkade inte läsa klart. Det är ett torftigt språk och många felstavningar. Ska man nu skriva en bok kan man väl kosta på sig en korrekturläsare.