Bli en grönare hemmasommelier (e-bok) av Jenny
Lägg till önskelistan
Jenny Roshage-Theander (författare)

Bli en grönare hemmasommelier e-bok

Pris 105 kr
(0)
Välkommen till en resa som kommer att förändra din uppfattning om mat och vin! Har du någonsin undrat varför ett visst vin passar perfekt till en viss rätt? Glöm tråkiga artikelnummer och komplicerade rekommendationer. Här får du förklaringarna du längtat efter, presenterade på ett enkelt och underhållande sätt. I Bli en grönare hemmasommelier bjuds du in för att utforska det spännande mötet mellan vin och vegetarisk mat. Du guidas mellan druvsorter och maträtter och lär dig förstå varför j...
E-Bok 105 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Jenny Roshage-Theander (författare), Sarah Rimmö Toure (annat)
Förlag Idus förlag
Utgiven 13 Augusti 2025
Genrer Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180924733
Välkommen till en resa som kommer att förändra din uppfattning om mat och vin! Har du någonsin undrat varför ett visst vin passar perfekt till en viss rätt? Glöm tråkiga artikelnummer och komplicerade rekommendationer. Här får du förklaringarna du längtat efter, presenterade på ett enkelt och underhållande sätt. I Bli en grönare hemmasommelier bjuds du in för att utforska det spännande mötet mellan vin och vegetarisk mat. Du guidas mellan druvsorter och maträtter och lär dig förstå varför just det vinet är det perfekta valet till den vegetariska rätten. I den här boken finns ingen plats för pekpinnar, bara glädje, nyfikenhet och en önskan att utforska mat och vinvärlden på ett lekfullt vis. För som Jenny säger, vin ska vara till för alla.   JENNY ROSHAGE-THEANDER är konditorn, kocken, chocolatieren, krögaren och sommelieren som efter en lång karriär inom restaurangbranschen skrev debutboken Bli en hemmasommelier för att hjälpa människor att våga prova mat och vin i kombination. Nu kommer uppföljaren Bli en grönare hemmasommelier, där du inte ens saknar köttet.   BTJ ger boken en bra recension "[...] Recepten är spännande och innehåller allt från avancerade festrätter till enkla och rustika grytor. Vinpresentationerna är initierade och gedigna, och genomgången av hur man ska tänka kring grundsmakerna är både tydlig och intressant. [...]" Lektör Emma Gustafsson, BTJ-häfte 3, 2025.