Basses Rätt i Skafferiet (e-bok) av Sebasthian
Lägg till önskelistan

Basses Rätt i Skafferiet e-bok

39 kr
(1)
Vad är egentligen god mat? Är det en välmörad, blodig entrecôte med perfekta grillränder? Är det en himmelskt fräsch sallad med pinfärska råvaror? Eller är det dags att kasta alla dessa förlegade tankar om vad som är gott och inte gott överbord och istället börja äta mer senapspulver, aladåb och gamla matrester som fått stå för länge i kylen? I YouTube-serien Basses Rätt i Skafferiet utforskar antikocken Basse matlagningskonstens djupaste avgrunder. Här tillagas rätter som mer ser ut att hör...
39 kr
Författare Sebasthian Wilnerzon Thörn (författare)
Förlag Books on Demand
Utgiven 14 december 2016
Genrer Hälsa, Livsstil, Fritid, Mat & Dryck, Skönlitteratur, Humor
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175693965
Vad är egentligen god mat? Är det en välmörad, blodig entrecôte med perfekta grillränder? Är det en himmelskt fräsch sallad med pinfärska råvaror? Eller är det dags att kasta alla dessa förlegade tankar om vad som är gott och inte gott överbord och istället börja äta mer senapspulver, aladåb och gamla matrester som fått stå för länge i kylen? I YouTube-serien Basses Rätt i Skafferiet utforskar antikocken Basse matlagningskonstens djupaste avgrunder. Här tillagas rätter som mer ser ut att höra hemma i komposthögen än på tallriken och som en handfull modiga frivilliga får provsmaka till tittarnas stora nöje. Nu kan du äntligen laga alla dessa rätter hemma! I den här kokboken har Basse samlat alla recept från serien samt över 20 helt nya. Dessutom erbjuds en djupdykning i ordvitsandets konst, historian bakom Basses Rätt i Skafferiet, berättelsen om senapspulvrets ursprung - och mycket mer! Sebasthian Wilnerzon Thörn är en del av humorgruppen MonteFjanton och har lagat äcklig mat i YouTube-serien "Basses Rätt i Skafferiet" sedan 2007. När han inte häller ättika över allt han ser jobbar han som kameraman, klippare och manusskrivare i de flesta av gruppens produktioner, och spenderar mycket av sin fritid med andra (ej matrelaterade) skriverier.