Att vara Alice (e-bok) av Marcus Tallberg
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Marcus Tallberg (författare)

Att vara Alice e-bok

49 kr
(0)
Alice är en vanlig tjej med helt vanliga drömmar. Förutom att alla andra har kallat henne Oliver sen den dag hon föddes. Det här är hennes historia. Hon träffar Ursula Undress, en av de lokala Drag Queens som finns i staden, som tar Alice under sina vingar. Ursulas riktiga namn är Vincent, en genderfluid prinsessa, och tillsammans försöker de få deras drömmar att gå i uppfyllelse. Kampen som Alice kämpar är riktig och när hon vaknar upp på sjukhuset vet hon att allting kommer att förändras. ...
49 kr
105 kr
Författare Marcus Tallberg (författare), Marcus Tallberg (översättare), Sarah Samantha Olsson (översättare), Axel Juhlin Dannfeldt (översättare)
Utgiven 11 oktober 2017
Genrer 12-15 År, Barnböcker, Ungdomsböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789198410921
Alice är en vanlig tjej med helt vanliga drömmar. Förutom att alla andra har kallat henne Oliver sen den dag hon föddes. Det här är hennes historia. Hon träffar Ursula Undress, en av de lokala Drag Queens som finns i staden, som tar Alice under sina vingar. Ursulas riktiga namn är Vincent, en genderfluid prinsessa, och tillsammans försöker de få deras drömmar att gå i uppfyllelse. Kampen som Alice kämpar är riktig och när hon vaknar upp på sjukhuset vet hon att allting kommer att förändras. VI SAMARBETAR MED RFSL 5% av bokens pris skänks till förmån för RFSL:s arbete med transpersoners mänskliga rättigheter.