Atlas : historien om Pa Salt (e-bok) av Lucinda
Lägg till önskelistan
Lucinda Riley (författare), Harry Whittaker (författare)

Atlas : historien om Pa Salt (De sju systrarna #8) e-bok

Pris 139 kr
(0)
Atlas: Historien om Pa Salt är den efterlängtade, avslutande delen av Lucinda Rileys fantastiska saga om de sju systrarna. Den tar med läsaren på en resa genom historien och runt hela världen och utgör ett oförglömligt slut på en internationell världssuccé. De sju systrarna har samlats på båten Titan för att ta ett sista avsked av den mystiska far de alla älskade så djupt. Till allas förvåning valde Pa Salt att ge nyckeln till deras förflutna till den sjunde systern som äntligen hittats. Me...
E-Bok 139 kr Pris Ljudbok 139 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Lucinda Riley (författare), Harry Whittaker (författare), Gunilla Leining (berättare), Gabriella Andersson (översättare), Lotta Mellgren (annat), Mia Ruthman (översättare), Ludvig Josephson (berättare)
Förlag Bazar Förlag
Utgiven 10 Maj 2023
Längd 665 sidor
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 8
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180060523
Atlas: Historien om Pa Salt är den efterlängtade, avslutande delen av Lucinda Rileys fantastiska saga om de sju systrarna. Den tar med läsaren på en resa genom historien och runt hela världen och utgör ett oförglömligt slut på en internationell världssuccé. De sju systrarna har samlats på båten Titan för att ta ett sista avsked av den mystiska far de alla älskade så djupt. Till allas förvåning valde Pa Salt att ge nyckeln till deras förflutna till den sjunde systern som äntligen hittats. Men för varje sanning som avslöjas uppstår en ny fråga. Systrarna tvingas inte bara inse att de knappt kände sin far, de måste dessutom acceptera att hans sedan länge begravda hemligheter fortfarande kan få konsekvenser för deras liv.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension