Astro Poets : dina guider till Zodiaken (e-bok)
Lägg till önskelistan
Alex Dimitrov (författare), Dorothea Lasky (författare)

Astro Poets : dina guider till Zodiaken e-bok

Pris 149 kr
(0)
Astrologi är en av det nya decenniets stora trender. I Astro Poets - Din guide till Zodiaken får du en modern, populärkulturell och lättillgänglig astrologiguide fylld av insikter, råd och humor för Zodiakens alla tecken. Den här boken är riktad till en ny generation astrologifantaster. Med sitt omåttligt populära twitterkonto har duon nått ut till hundratusentals människor som dagligen väntar på deras charmiga horoskop. De har en bred publik med kända fans som både Lena Dunham och Michelle ...
E-Bok 149 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Alex Dimitrov (författare), Dorothea Lasky (författare), Maria Sundberg (annat), Mikaela Haglund (översättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 17 Juni 2020
Genrer Filosofi Och Religion, Fackböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113105949
Astrologi är en av det nya decenniets stora trender. I Astro Poets - Din guide till Zodiaken får du en modern, populärkulturell och lättillgänglig astrologiguide fylld av insikter, råd och humor för Zodiakens alla tecken. Den här boken är riktad till en ny generation astrologifantaster. Med sitt omåttligt populära twitterkonto har duon nått ut till hundratusentals människor som dagligen väntar på deras charmiga horoskop. De har en bred publik med kända fans som både Lena Dunham och Michelle Branch. Duon går tydligt igenom vad begrepp som soltecken, måntecken och ascendent innebär inom astrologin. Boken målar upp en humoristisk (stundtals smärtsamt igenkännande) bild av vad som kännetecknar varje stjärntecken, vilka som passar ihop, och kanske viktigast av allt: vilka som absolut inte passar ihop. Med en härlig blandning av populärkulturella referenser, låtlistor och dikter har du här den perfekta presenten till dig själv eller till din astrologiälskande vän!