Asfalt! (e-bok) av Salla Savolainen
Lägg till önskelistan
Salla Savolainen (författare)

Asfalt! e-bok

59 kr
(0)
Vägar, gator och parkeringsplatser, det finns massor av asfalt i vårt land. Men hur går det till att lägga asfalt? I den här boken får du reda på det. Häng med! Sätt en hjälm på huvudet och handskar på händerna, nu går vi till vägbyggnadsplatsen. En stor skärare krossar den gamla trottoaren, och asfaltsläggarna är redan i full gång att förbereda den smältande smeten som skall bli en ny trottoar. När Andersson kommer till jobbet så ropar arbetsledaren från rastplatsen att han måste komma och h...
E-Bok 59 kr
Författare Salla Savolainen (författare), Emil Johansson (översättare), Anna Goffe (annat), Salla Savolainen (illustratör)
Utgiven 17 September 2021
Genrer 3-6 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789129734546
Vägar, gator och parkeringsplatser, det finns massor av asfalt i vårt land. Men hur går det till att lägga asfalt? I den här boken får du reda på det. Häng med! Sätt en hjälm på huvudet och handskar på händerna, nu går vi till vägbyggnadsplatsen. En stor skärare krossar den gamla trottoaren, och asfaltsläggarna är redan i full gång att förbereda den smältande smeten som skall bli en ny trottoar. När Andersson kommer till jobbet så ropar arbetsledaren från rastplatsen att han måste komma och hjälpa till med grävskopan. En rolig och spännande berättelse med fakta och humor. Det finns massor att upptäcka i bilderna och mycket att lära sig om vardagen som asfaltläggare. Salla Savolainen har tidigare illustrerat de populära fordonsböckerna Tores traktorskola och Vägarbete och fordonstrubbel.