Alzheimer (e-bok) av Sirkka-Liisa Ekman, Laura
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Sirkka-Liisa Ekman (författare), Laura Fratiglioni (författare), Caroline Graff (författare), Wallis Jansson (författare), Maria Eriksdotter Jörhagen (författare), Miia Kivipelto (författare), Petra Robinson (författare), Lars Tjernberg (författare), Lars-Olof Wahlund (författare)

Alzheimer (Karolinska Institutets forskare skriver) e-bok

139 kr
(0)
Detta är en bok för alla som vill veta mer om Alzheimer, särskilt för de som vistas nära den sjuke, såsom vårdpersonal eller anhöriga. Den här bokens författare är forskare som ägnar sig åt att försöka förstå denna sjukdom – vad händer i hjärnan hos den som är sjuk, vilka riskfaktorer som leder till att Alzheimer bryter ut, vad som gör att vi ärver sjukdomen. Och är det möjligt att förebygga den? Också forskningen kring hur vi bäst tar hand om dem som fått Alzheimer är viktig, den visar i hu...
E-Bok 139 kr
Författare Tom Carlson (annat), Annika Röhl (illustratör), Eva Lena Johansson (annat), Sirkka-Liisa Ekman (författare), Laura Fratiglioni (författare), Caroline Graff (författare), Wallis Jansson (författare), Maria Eriksdotter Jörhagen (författare), Miia Kivipelto (författare), Petra Robinson (författare), Lars Tjernberg (författare), Lars-Olof Wahlund (författare), Gun Berefelt (redaktör)
Utgiven 10 Oktober 2012
Genrer Familj & Hälsa, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789185565542
Detta är en bok för alla som vill veta mer om Alzheimer, särskilt för de som vistas nära den sjuke, såsom vårdpersonal eller anhöriga. Den här bokens författare är forskare som ägnar sig åt att försöka förstå denna sjukdom – vad händer i hjärnan hos den som är sjuk, vilka riskfaktorer som leder till att Alzheimer bryter ut, vad som gör att vi ärver sjukdomen. Och är det möjligt att förebygga den? Också forskningen kring hur vi bäst tar hand om dem som fått Alzheimer är viktig, den visar i hur hög grad detta är en sjukdom som även drabbar de anhöriga. Denna bok är reviderad med de senaste forskningsrönen samt ett helt nytt kapitel om huruvida man kan förebygga sjukdomen. Denna titel är en del av vår serie: Karolinska Institutets forskare skriver, som främst vänder sig till drabbade och deras anhöriga, men också till dem som är särskilt intresserade. Det finns böcker om: Alzheimer, Bröstcancer, Njurarna, Prostatacancer, Diabetes, Dyslexi, Multipel Skleros, Magen, Melanom, Hörseln och Reumatism.