Alva Blixt : Uppfinnarverkstan (e-bok) av Lisa
Lägg till önskelistan
Lisa Rajan (författare)

Alva Blixt : Uppfinnarverkstan (Systrarna Blixt) e-bok

49 kr
(0)
Häng med Alva Blixt på spännande äventyr i högt tempo när hon upptäcker olika slags yrken. Böckerna om Alva Blixt vidgar barnens perspektiv på världen samtidigt som de främjar synen på jämställdhet i arbetslivet.   Uppe på vinden i Alvas hus står en kista fylld med kläder. Varje gång Alva öppnar kistan, klär den henne i något som passar ett spännande yrke. Sedan förs hon iväg på äventyr och hamnar i t.ex. pilotens säte på ett flygplan eller i en rymdfarkost som ska landa på månen. Hon måste ...
E-Bok 49 kr
Författare Lisa Rajan (författare), Eva Johansson (översättare), Alessia Trunfio (illustratör), Tova Leining (berättare)
Förlag Tukan Förlag
Utgiven 24 November 2021
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789180371179
Häng med Alva Blixt på spännande äventyr i högt tempo när hon upptäcker olika slags yrken. Böckerna om Alva Blixt vidgar barnens perspektiv på världen samtidigt som de främjar synen på jämställdhet i arbetslivet.   Uppe på vinden i Alvas hus står en kista fylld med kläder. Varje gång Alva öppnar kistan, klär den henne i något som passar ett spännande yrke. Sedan förs hon iväg på äventyr och hamnar i t.ex. pilotens säte på ett flygplan eller i en rymdfarkost som ska landa på månen. Hon måste använda all sin list för att lösa de situationer som uppstår.  Det brinner! Allt går fel i verkstaden där alla spännande uppfinningar blir till. Kommer Alva hinna rädda Amina och Matteo i tid?