Allt är inte glömt (e-bok) av Wendy Walker
Lägg till önskelistan
Wendy Walker (författare)

Allt är inte glömt e-bok

Pris 85 kr
(0)
I det välmående lilla samhället Fairview, Connecticut, känner alla varandra. De boende i staden chockas när 15-åriga Jenny Kramer en natt blir brutalt överfallen i samband med en fest. Kort därpå genomgår Jenny en kontroversiell behandling som ska få henne att glömma den traumatiska händelsen. Efteråt minns Jenny mycket riktigt ingenting. Men i takt med att de fysiska såren läker tränger de känslomässiga och kroppsliga minnena fram. Överfallet skapar också en djup spricka i Jennys familj. Fa...
E-Bok 85 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Wendy Walker (författare), Anders Timrén (annat), Manne Forssberg (översättare), Manne Svensson (översättare), Hjalmar Manfred Svensson (översättare)
Utgiven 18 April 2018
Längd 313 sidor
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789137150055
I det välmående lilla samhället Fairview, Connecticut, känner alla varandra. De boende i staden chockas när 15-åriga Jenny Kramer en natt blir brutalt överfallen i samband med en fest. Kort därpå genomgår Jenny en kontroversiell behandling som ska få henne att glömma den traumatiska händelsen. Efteråt minns Jenny mycket riktigt ingenting. Men i takt med att de fysiska såren läker tränger de känslomässiga och kroppsliga minnena fram. Överfallet skapar också en djup spricka i Jennys familj. Fadern Tom, som hela tiden varit emot behandlingen, blir besatt av att hitta gärningsmannen. Hennes mor Charlotte å sin sida verkar mest intresserad av att sopa det hela under mattan, för att till varje pris undvika sprickor i familjens polerade fasad. Hur långt skulle du gå för att skydda ditt barn? Allt är inte glömt är en rafflande psykologisk thriller med många överraskande vändningar. Warner Bros har köpt filmrättigheterna till boken och Reese Witherspoon är anlitad som producent.