Adopterad från annat land (e-bok) av Ann-Charlo
Lägg till önskelistan
Ann-Charlotte Gudmundsson (författare), Annika Grünewald (författare), Monica Lind (författare), Kerstin Paues Odqvist (författare)

Adopterad från annat land e-bok

Pris 49 kr
(0)
Vi såg barnen på barnhemmen världen över. De var så många. Så ensamma. Deras blickar följde oss. De såg rakt in i våra hjärtan. Är det du som är min mamma? Är det du som ska hämta mig? Vi beskriver varför barn överges och hur de har det på barnhemmen. Barnhem är inte ett hem, varje barn behöver en egen familj. Adoption är den enda riktigt bra lösningen för barn som förlorat sina föräldrar. Hur gick adoptionerna till? Vilka svårigheter mötte vi? Vi kämpade mot korruption och skandaler men det...
E-Bok 49 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Ann-Charlotte Gudmundsson (författare), Annika Grünewald (författare), Monica Lind (författare), Kerstin Paues Odqvist (författare)
Utgiven 30 Mars 2017
Genrer Samhälle Och Politik, Fackböcker
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789188635358
Vi såg barnen på barnhemmen världen över. De var så många. Så ensamma. Deras blickar följde oss. De såg rakt in i våra hjärtan. Är det du som är min mamma? Är det du som ska hämta mig? Vi beskriver varför barn överges och hur de har det på barnhemmen. Barnhem är inte ett hem, varje barn behöver en egen familj. Adoption är den enda riktigt bra lösningen för barn som förlorat sina föräldrar. Hur gick adoptionerna till? Vilka svårigheter mötte vi? Vi kämpade mot korruption och skandaler men det fanns också människor som engagerade sig för att ge barn ett bättre liv. Bokens andra del är en uppslagsbok om hur adoptionerna gick till i vart och ett av de 62 länder där Adoptionscentrum verkat.