Accent (e-bok) av Daniel Ringdahl
Lägg till önskelistan
Daniel Ringdahl (författare)

Accent e-bok

125 kr
(1)
5ACCENT - dagliga meditationer för tonåringar och unga vuxna! Vill du lära känna Jesus och dig själv bättre? Vill du tränga djupare in i bibeln? Vill du få ordning på ditt andaktsliv? Styrelsen inom Evangelisk Luthersk Mission - Ungdom (ELU) som står bakom Accent är övertygade om att en trohet och fördjupning i bibelordet är det viktigaste som finns. Accent räcker 365 dagar. ELU:s och BV-Förlags  förhoppning är att boken får vara till hjälp och stor välsignelse i din vardag tillsammans med ...
125 kr
Författare Hans Bergström (annat), Daniel Ringdahl (redaktör), Daniel Ringdahl (författare), Anders Ek (redaktör), Elisabet Hector (redaktör)
Förlag BV Förlag
Utgiven 14 April 2014
Genrer Filosofi Och Religion, 12-15 År, Fackböcker, Ungdomsböcker
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175182889
5ACCENT - dagliga meditationer för tonåringar och unga vuxna! Vill du lära känna Jesus och dig själv bättre? Vill du tränga djupare in i bibeln? Vill du få ordning på ditt andaktsliv? Styrelsen inom Evangelisk Luthersk Mission - Ungdom (ELU) som står bakom Accent är övertygade om att en trohet och fördjupning i bibelordet är det viktigaste som finns. Accent räcker 365 dagar. ELU:s och BV-Förlags  förhoppning är att boken får vara till hjälp och stor välsignelse i din vardag tillsammans med Jesus. Denna nyskrivna andaktsbok riktar sig främst till ungdomar, och är tänkt att användas hemma vid den personliga andakten, och i ungdomsgrupper och under konfirmationen.