5:2 dieten : friskare, smalare, längre liv med
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Dr Mosley, Michael (författare), Mimi Spencer (författare), Michael Mosley (författare), Dr Michael (författare), Dr Michael Mosley (författare)

5:2 dieten : friskare, smalare, längre liv med halvfasta e-bok

Pris 89 kr
(3)
5:2-dieten - uppmärksammad ny dietbok av läkaren Michael Mosley som gjorde den omtalade BBC-dokumentären Eat, Fast, and Live Longer som visades i SVT:s Vetenskapens värld5:2-dieten, eller halvfasta, är det absolut senaste inom hälsa och redan uppmärksammat i svenska tidningar och på bloggar. Ät som vanligt fem dagar i veckan och halvfasta två dagar, men med riktig mat. De vetenskapliga bevisen är entydiga:  ett minskat kaloriintag ger en friskare kropp och ett längre liv – på köpet får man ...
E-Bok 89 kr Pris Ljudbok 79 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Eva Lindeberg (annat), Dr Mosley, Michael (författare), Mimi Spencer (författare), Michael Mosley (författare), Anna Olsson (översättare), Dr Michael (författare), Dr Michael Mosley (författare)
Förlag Bonnier Fakta
Utgiven 10 Juli 2013
Längd 192 sidor
Genrer Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789174243987
5:2-dieten - uppmärksammad ny dietbok av läkaren Michael Mosley som gjorde den omtalade BBC-dokumentären Eat, Fast, and Live Longer som visades i SVT:s Vetenskapens värld5:2-dieten, eller halvfasta, är det absolut senaste inom hälsa och redan uppmärksammat i svenska tidningar och på bloggar. Ät som vanligt fem dagar i veckan och halvfasta två dagar, men med riktig mat. De vetenskapliga bevisen är entydiga:  ett minskat kaloriintag ger en friskare kropp och ett längre liv – på köpet får man också en lägre vikt. Michael Mosley lever som han lär och halvfastar måndag och torsdag varje vecka, dvs lever på 600 kalorier två dagar i veckan och äter precis som vanligt de övriga fem dagarna. Våra kroppar är byggda för att klara perioder av sämre tillgång på mat, men om det blir för många dagar i sträck går kroppen ner på sparlåga. Med den här metoden gör kroppen inte det, utan det som händer under halvfastedagarna är att kroppen reparerar sig själv genom att nivåerna sänks på ett speciellt hormon (IGF-1) som bryter ner kroppen. Resultatet: minskad risk för övervikt, diabetes, hjärtsjukdom, och på köpet får man ett friskare åldrande. Det här är visserligen en diet, men det går att leva halvfastande resten av livet eftersom man får äta vad man vill övriga dagar. Förord av Kerstin Brismar, professor och kostforskare vid Karolinska Institutet.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension