1222 över havet (e-bok) av Anne Holt
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Läs smakprov
  • Visa inbäddningskod
Anne Holt (författare)

1222 över havet e-bok

Pris 69 kr
(3)
På drygt 1200 meters höjd över havet ligger Finse högfjällshotell, ett klassiskt resmål för norrmän som längtar efter lugn och ro och storslagen natur, en isolerad plats dit man endast kan ta sig med järnväg. När tåget mellan Oslo och Bergen en iskall februaridag spårar ur i närheten av Finse råder full snöstorm. Det finns ingen annan utväg än att evakuera de över tvåhundra passagerarna till det hundraåriga hotellet och tränga ihop dem så gott det går. Bland passagerarna finns Hanne Wilhe...
E-Bok 69 kr Pris Ljudbok 125 kr Pris

Bokons kunder har även köpt

Författare Anne Holt (författare)
Förlag Piratförlaget
Utgiven 25 Februari 2010
Genrer Deckare
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789164241313
På drygt 1200 meters höjd över havet ligger Finse högfjällshotell, ett klassiskt resmål för norrmän som längtar efter lugn och ro och storslagen natur, en isolerad plats dit man endast kan ta sig med järnväg. När tåget mellan Oslo och Bergen en iskall februaridag spårar ur i närheten av Finse råder full snöstorm. Det finns ingen annan utväg än att evakuera de över tvåhundra passagerarna till det hundraåriga hotellet och tränga ihop dem så gott det går. Bland passagerarna finns Hanne Wilhelmsen, tidigare kommissarie vid Oslopolisen, numera rullstolsbunden efter en skottskada i ryggen. Hon har med åren blivit än mer folkskygg och försöker hålla sig så långt från mänskligt umgänge som möjligt. Men när en av gästerna hittas mördad redan första natten dras Hanne ofrivilligt in i fallet. Det blir en kamp mellan jakten på mördaren innanför hotellets väggar och den värsta snöstormen i mannaminne rasande utanför. Anne Holt har sedan länge en mycket stor läsekrets såväl i hemlandet Norge som i Sverige och Tyskland. Hennes förra roman, Presidentens val, blev hennes mest framgångsrika någonsin.
Betingelser for brukergenerert innhold Skriv din egen recension

Långsam men spännande

Det här är inte en vanlig Anne Holt men den är bra. I långsamt tempo får vi en berättelse om strandade främlingar men där några få har en mörk hemlighet tillsammans. Denna mörka hemlighet leder till mord och vår huvudkaraktär i sin rullstol analyser och kommer fram till mördaren. Tempot är långsamt men berättelsen är bra. Jag rekommenderar den till de som tycker om t.ex. Agata Christies böcker.