London för foodisar (e-bok) av Alisa Larsen
Alisa Larsen (författare)

London för foodisar (... för foodisar #0) e-bok

155 kr
”En perfekt bok för alla matnördar på resande fot.” Matmagasinet Londons krogkultur präglas av stans långa och komplexa historia. Arbetarklassen har alltid varit tongivande och det är en stad där du fortfarande går ut och äter för att bli mätt. På The Quality Chop House kan du till exempel äta klassisk sunday roast...
E-bok 155 kr

Bokons kunder har även köpt

Författare Alisa Larsen (författare), Ingrid Pop (annat)
Förlag Natur & Kultur
Utgiven 20 December 2024
Längd 175 sidor
Genrer Resor & Geografi
Del i serie 0
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789127165991
”En perfekt bok för alla matnördar på resande fot.” Matmagasinet Londons krogkultur präglas av stans långa och komplexa historia. Arbetarklassen har alltid varit tongivande och det är en stad där du fortfarande går ut och äter för att bli mätt. På The Quality Chop House kan du till exempel äta klassisk sunday roast i världsklass medan Margot Hendersons Rochelle Canteen serverar dig rejälbrittisk mat men i en uppdaterad, förfinad version. Londons pubkultur präglar också fortfarande utelivet och livet generellt. Här gillar man att dricka, vare sig det är en cask ale på den lokala, viktorianska puben eller ett glas naturvin på något av stans vinställen. Ja, Londons vinscen är en av de mest spännande i världen just nu. Även landets historia av kolonialism och mångkultur har präglat London som matstad. Här äter du bättre internationell mat än någon annanstans i Europa. Från en snabb och underbart rökig shishkebab på Umut 2000 i Dalston till enstjärnig vindaloo på tjusiga Gymkhana i Mayfair.