Provence (e-bok) av Jesper Kling
Jesper Kling (författare), Mikael Gröndal (författare), Linus Ahlstedt (författare)

Provence (Natur & Kulturs receptsamling #2) e-bok

155 kr
Det här är Provence från insidan – rustik fransk matlagning när den är som godast. Recepten har kockarna Linus Ahlstedt och Mikael Gröndal samlat på sig under 15 års resande och sen förfinat på den egna kvarterskrogen Chez Betty i Stockholm. Boken innehåller allt från enkla olivröror, friterade sardiner och den perfekt...
E-bok 155 kr

Mer av samma författare

Bokons kunder har även köpt

Författare Jesper Kling (författare), Mikael Gröndal (författare), Linus Ahlstedt (författare), Bobo Olsson (annat)
Förlag Natur & Kultur
Utgiven 3 December 2025
Längd 171 sidor
Genrer Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Del i serie 2
Språk Swedish
Format epub
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789127184664
Det här är Provence från insidan – rustik fransk matlagning när den är som godast. Recepten har kockarna Linus Ahlstedt och Mikael Gröndal samlat på sig under 15 års resande och sen förfinat på den egna kvarterskrogen Chez Betty i Stockholm. Boken innehåller allt från enkla olivröror, friterade sardiner och den perfekta råbiffen, till mer tidskrävande långkok, hemligheten bakom en äkta bouillabaisse och desserter som väntar på att återupptäckas. Detta är en ompaketerad utgåva av Chez Bettys Provence som gavs ut 2014.