Provence (Natur & Kulturs receptsamling #2) e-bok
155 kr
Det här är Provence från insidan – rustik fransk matlagning när den är som godast. Recepten har kockarna Linus Ahlstedt och Mikael Gröndal samlat på sig under 15 års resande och sen förfinat på den egna kvarterskrogen Chez Betty i Stockholm. Boken innehåller allt från enkla olivröror, friterade sardiner och den perfekt...
E-bok
155 kr
Mer av samma författare
Förlag
Natur & Kultur
Utgiven
3 December 2025
Längd
171 sidor
Genrer
Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Del i serie
2
Språk
Swedish
Format
epub
Kopieringsskydd
Vattenmärkt
ISBN
9789127184664
Det här är Provence från insidan – rustik fransk matlagning när den är som godast. Recepten har kockarna Linus Ahlstedt och Mikael Gröndal samlat på sig under 15 års resande och sen förfinat på den egna kvarterskrogen Chez Betty i Stockholm. Boken innehåller allt från enkla olivröror, friterade sardiner och den perfekta råbiffen, till mer tidskrävande långkok, hemligheten bakom en äkta bouillabaisse och desserter som väntar på att återupptäckas. Detta är en ompaketerad utgåva av Chez Bettys Provence som gavs ut 2014.
Inga recensioner än