Det koreanska köket (e-bok) av Byung-Hi Lim
Byung-Hi Lim (författare), Byung-Soon Lim (författare)

Det koreanska köket e-bok

159 kr
Det koreanska köket är färgsprakande och fyllt av smaker. Hettan från den roströda chilipastan gochujang, grilldofterna från bulgogin, den milda tofun, alla delikata sidorätter som bidrar med fräschör och krisp – och som en röd tråd den alltid närvarande kimchin. I denna nyutgåva av den populära boken som tidigare g...
E-bok 159 kr

Bokons kunder har även köpt

Författare Byung-Hi Lim (författare), Byung-Soon Lim (författare)
Förlag Natur & Kultur
Utgiven 17 Oktober 2017
Längd 156 sidor
Genrer Mat & Dryck, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format pdf
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789127153943
Det koreanska köket är färgsprakande och fyllt av smaker. Hettan från den roströda chilipastan gochujang, grilldofterna från bulgogin, den milda tofun, alla delikata sidorätter som bidrar med fräschör och krisp – och som en röd tråd den alltid närvarande kimchin. I denna nyutgåva av den populära boken som tidigare gick under namnet Kimchi och andra koreanska rätter har ett tjugotal nya recept lagts till som alla vidgar bilden av den koreanska husmanskosten.