Yasmins flykt (ljudbok) av Miriam Halahmy
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Miriam Halahmy (författare), Lo Tamborini (berättare)

Yasmins flykt ljudbok

209 kr
(0)
Femtonåriga Yasmin bor med sina föräldrar och sin lillebror Ali i en liten stad i Syrien. I landet är det krig och Yasmin är tvungen att lämna Syrien tillsammans med Ali och skapa ett nytt liv åt dem båda. Under resan genom flyktinglägren i Turkiet och Grekland växer en vänskap fram mellan Yasmin och sextonårige Kamal. Kan de hitta vägen till fred och trygghet tillsammans? En bok om att fly sitt hemland men också en bok om mänskliga relationer som bara kan uppstå i svåra situationer. Igenk...
209 kr
Författare Miriam Halahmy (författare), Lo Tamborini (berättare), Sara Hemmel (översättare), Irina Fuks (annat), Joel Carillet (annat)
Utgiven 6 September 2018
Längd 0:41
Genrer Historia & Arkeologi, 12-15 År, Barnböcker, Fackböcker, Ungdomsböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175435671
Femtonåriga Yasmin bor med sina föräldrar och sin lillebror Ali i en liten stad i Syrien. I landet är det krig och Yasmin är tvungen att lämna Syrien tillsammans med Ali och skapa ett nytt liv åt dem båda. Under resan genom flyktinglägren i Turkiet och Grekland växer en vänskap fram mellan Yasmin och sextonårige Kamal. Kan de hitta vägen till fred och trygghet tillsammans? En bok om att fly sitt hemland men också en bok om mänskliga relationer som bara kan uppstå i svåra situationer. Igenkänning för den som varit på flykt, och en ögonöppnare för alla runtomkring.