Vill INTE 3: Sam gillar INTE superhjältar (ljud
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Stéphen Richard (författare), Joakim Sædén (berättare)

Vill INTE 3: Sam gillar INTE superhjältar (Vill INTE #3) ljudbok

145 kr
(0)
Sam tycker superhjältar är fåniga. Stefan skryter om sin pappa som är en superhjälte! Alla barn på gården vill höra om hemliga uppdrag och superkrafter. Alla utom Sam, för han gillar inte superhjältar, han tycker det är bättre att vara super-smart! Alla gillar olika saker. Därför kan det vara befriande att läsa om någon som INTE tycker om det alla andra verkar gilla. Det här är den tredje boken om barn som går sin egen väg. Med igenkänning och humor lockar den här tvärtemot-serien till läsni...
Ljudbok 145 kr E-Bok 145 kr
Författare Stéphen Richard (författare), Joakim Sædén (berättare), Gwenaëlle Doumont (illustratör), Malin Sten (översättare)
Utgiven 3 Februari 2020
Längd 0:03
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Serie Vill INTE
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789178817276
Sam tycker superhjältar är fåniga. Stefan skryter om sin pappa som är en superhjälte! Alla barn på gården vill höra om hemliga uppdrag och superkrafter. Alla utom Sam, för han gillar inte superhjältar, han tycker det är bättre att vara super-smart! Alla gillar olika saker. Därför kan det vara befriande att läsa om någon som INTE tycker om det alla andra verkar gilla. Det här är den tredje boken om barn som går sin egen väg. Med igenkänning och humor lockar den här tvärtemot-serien till läsning för de yngre läsarna.