Vi ska ha barn - Förlossningen : Handbok i jäms
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Marie Lok Björk (författare), Marie Björk (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare), Kajsa Linderholm (berättare), Erik Bohlin (berättare)

Vi ska ha barn - Förlossningen : Handbok i jämställt föräldraskap ljudbok

49 kr
(0)
Det här liknar ingen annan bok om föräldraskap. Det är inte en bok för mammor eller för pappor, utan en bok för er båda. Det brukar sägas att ingen förlossning är den andra lik. Därför kan det kännas svårt att förbereda sig och visualisera en förlossning. Men vad ni kan öva på och lära er mer om är hur ni fungerar tillsammans, i pressade situationer, och hur du som partner kan bli det bästa stödet. Förlossning är ett teamwork! Här får ni hjälp att komma fram till vilken typ av förlossning s...
Ljudbok 49 kr
Författare Marie Lok Björk (författare), Marie Björk (författare), Niklas Lindblad (annat), Callin Öhrvall Delmar (berättare), Kajsa Linderholm (berättare), Erik Bohlin (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 1 Mars 2018
Längd 1:14
Genrer Psykologi Och Pedagogik, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176518830
Det här liknar ingen annan bok om föräldraskap. Det är inte en bok för mammor eller för pappor, utan en bok för er båda. Det brukar sägas att ingen förlossning är den andra lik. Därför kan det kännas svårt att förbereda sig och visualisera en förlossning. Men vad ni kan öva på och lära er mer om är hur ni fungerar tillsammans, i pressade situationer, och hur du som partner kan bli det bästa stödet. Förlossning är ett teamwork! Här får ni hjälp att komma fram till vilken typ av förlossning som passar er bäst, och hitta vad just ni behöver för att känna er trygga - i er själva och med varandra. Detta är den andra delen i serien VI SKA HA BARN. Den första delen heter Att bli gravid och den tredje heter När barnet är fött.