Vi ska ha barn - Att bli gravid : Handbok i jäm
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Marie Björk (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare), Kajsa Linderholm (berättare), Erik Bohlin (berättare)

Vi ska ha barn - Att bli gravid : Handbok i jämställt föräldraskap ljudbok

65 kr
(0)
Det här liknar ingen annan bok om föräldraskap. Det är inte en bok för mammor eller för pappor, utan en bok för er båda. Det är aldrig för tidigt att börja fundera över sin roll som förälder, och vilken plats ni vill ha i era barns liv. Och inte minst vad ni förväntar er av varandra, ni som ska göra denna resa tillsammans. Livet som småbarnsförälder är både magisk och påfrestande, men det finns mycket ni kan göra för att stå bättre rustade inför det oerhörda som ska komma. Trots att det bar...
65 kr
Författare Marie Björk (författare), Callin Öhrvall Delmar (berättare), Kajsa Linderholm (berättare), Erik Bohlin (berättare)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 1 mars 2018
Längd 1:49
Genrer Psykologi Och Pedagogik, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176517789
Det här liknar ingen annan bok om föräldraskap. Det är inte en bok för mammor eller för pappor, utan en bok för er båda. Det är aldrig för tidigt att börja fundera över sin roll som förälder, och vilken plats ni vill ha i era barns liv. Och inte minst vad ni förväntar er av varandra, ni som ska göra denna resa tillsammans. Livet som småbarnsförälder är både magisk och påfrestande, men det finns mycket ni kan göra för att stå bättre rustade inför det oerhörda som ska komma. Trots att det bara är en av er som kan bära och föda barnet finns det mycket ni kan göra redan under graviditeten för att känna er lika delaktiga. Allt från att närvara vid besöken hos barnmorskan till att göra viktiga inköp till barnet. Det jämställda föräldraskapet startar här och nu. Detta är den första delen i serien VI SKA HA BARN. De andra två böckerna heter Förlossningen och När barnet är fött.