Vi möts på museet (ljudbok) av Anne Youngson
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Anne Youngson (författare), Kerstin Andersson (berättare), Marie Richardsson (berättare)

Vi möts på museet ljudbok

185 kr
(0)
Ibland behövs det något oväntat för att verkligen börja fundera över vem du är. När Tina Hopgood skriver ett brev till en man hon aldrig mött förväntar hon sig inte att få svar. När Anders Larsen, en ensam museiintendent i Danmark svarar, förväntar han sig inte heller att höra något tillbaka. Båda är på jakt efter något nytt i sitt liv, men vad? Anders har nyligen förlorat sin fru och tappat tron på framtiden. Tina är fångad i ett äktenskap där gnistan sedan länge är försvunnen. Trevande och ...
185 kr
185 kr
Författare Anne Youngson (författare), Camilla Jacobsson (översättare), Kerstin Andersson (berättare), Marie Richardsson (berättare)
Förlag Sekwa förlag
Utgiven 19 Oktober 2018
Längd 7:35
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187917585
Ibland behövs det något oväntat för att verkligen börja fundera över vem du är. När Tina Hopgood skriver ett brev till en man hon aldrig mött förväntar hon sig inte att få svar. När Anders Larsen, en ensam museiintendent i Danmark svarar, förväntar han sig inte heller att höra något tillbaka. Båda är på jakt efter något nytt i sitt liv, men vad? Anders har nyligen förlorat sin fru och tappat tron på framtiden. Tina är fångad i ett äktenskap där gnistan sedan länge är försvunnen. Trevande och försiktigt börjar de brevväxla, de delar historier om glädje, oro och livet i största allmänhet. Men en dag upphör breven från Tina att komma och Anders tappar nästan fotfästet.