Välkommen till den här världen (ljudbok) av Ama
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Amanda Svensson (författare), Gizem Erdogan (berättare)

Välkommen till den här världen ljudbok

149 kr
(0)
Nagelbitande Greta bor i Malmö och är i wokbranschen. Hon har astma men tänker på skenande hästar istället för att ta sin medicin. Hon bor i ett kollektiv med självupptagna, mesiga pojkar som tycker att pärlplattor är en storslagen konstform. Allt desperatare behöver hon en förändring i sitt liv. En dag träffar hon Simon som sysslar med art works och är bäst av alla i hela Köpenhamn på att rita trianglar. Samtidigt är han inte som andra. Som barn läste han Svindlande höjder och allt gick åt ...
149 kr
65 kr
Författare Amanda Svensson (författare), Miroslav Sokcic (annat), Johan Hillebjörk (illustratör), Gizem Erdogan (berättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 15 Juni 2020
Längd 6:48
Genrer
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113098043
Nagelbitande Greta bor i Malmö och är i wokbranschen. Hon har astma men tänker på skenande hästar istället för att ta sin medicin. Hon bor i ett kollektiv med självupptagna, mesiga pojkar som tycker att pärlplattor är en storslagen konstform. Allt desperatare behöver hon en förändring i sitt liv. En dag träffar hon Simon som sysslar med art works och är bäst av alla i hela Köpenhamn på att rita trianglar. Samtidigt är han inte som andra. Som barn läste han Svindlande höjder och allt gick åt skogen. Nu spelas ljuden från hans hjärta och hjärna i dubbel hastighet. Men med Simon kommer också Claus vars ljudspår snarare spelas i överljudshastighet. Snart blir det uppenbart att det inte handlar om en gyllene triangel utan en som obönhörligen måste spricka. Någon måste bort, frågan är bara vem.