Vägledd healing : för fysisk, psykisk och menta
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Annalena Mellblom (författare), Annalena Mellblom (berättare)

Vägledd healing : för fysisk, psykisk och mental balans i din kropp, ditt liv ljudbok

149 kr
(0)
Denna vägledda healing metod har hjälp tusentals människor med att lösa upp fysiska, psykiska och mentala blockeringar som sitter i kroppen. Tillåt helingenergin flöda i rikning mot god hälsa och läkedom i hela ditt väsen. Låt dig bli FRI från: -Smärta och värk i kroppen -Sjukdomar -Mentala och psykiska blockeringar   Du kommer enkelt att försätta dig själv i en djupavslappning genom den vägledning Annalena Mellblom hjälper dig med, där efter så öppnar du upp för den healing som ger dig de...
149 kr
Författare Annalena Mellblom (författare), Annalena Mellblom (berättare), Annalena Mellblom (annat), Max Sokoleski (annat)
Förlag Numberoneyou AB
Utgiven 5 Maj 2015
Längd 0:29
Genrer Filosofi Och Religion, Psykologi Och Pedagogik, Familj & Hälsa, Fackböcker, Hälsa, Livsstil, Fritid
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789187959264
Denna vägledda healing metod har hjälp tusentals människor med att lösa upp fysiska, psykiska och mentala blockeringar som sitter i kroppen. Tillåt helingenergin flöda i rikning mot god hälsa och läkedom i hela ditt väsen. Låt dig bli FRI från: -Smärta och värk i kroppen -Sjukdomar -Mentala och psykiska blockeringar   Du kommer enkelt att försätta dig själv i en djupavslappning genom den vägledning Annalena Mellblom hjälper dig med, där efter så öppnar du upp för den healing som ger dig den balans i kroppen som du behöver för att gå i rikningen mot god hälsa och läkedom. Och du behöver inte fundera ut hur det fungerar, det fungerar, så låt det ske…. Vill att det ska ske…. Det sker….. ”Vad helst DU vill ha i ditt liv är möjligt.. Du är nu redo att ta emot det”