Under mitt leende (ljudbok) av Catharina Rysten
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Catharina Rysten (författare), Författaruppläsning (berättare), Catharina Rysten (berättare)

Under mitt leende ljudbok

109 kr
(0)
Catharina Rysten "Jag har känt och möjligen förstått den nakna smärtan och beundrat det okuvliga modet att våga skala av sig så 'inpå benen'. Göra sig så 'hudlös'. Jag har beundrat humorn som trots allt finns i 'sprickorna' eller 'mellanrummen'. Dom som är så viktiga för Catharina. Där anar hon stjärnorna." Magnus Helgesson, "karismatisk trumslagare från Getinge, har skapat en ljudbild runt hennes lyrik som både oroar och gör mig fascinerad." /PY BÄCKMAN "Allt är på något sätt tydliggö...
109 kr
Författare Författaruppläsning (berättare), Magnus Helgesson (annat), Catharina Rysten (författare), Catharina Rysten (berättare)
Förlag Bokbandet
Utgiven 15 November 2007
Längd 0:33
Genrer Lyrik, Skönlitteratur
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789185953127
Catharina Rysten "Jag har känt och möjligen förstått den nakna smärtan och beundrat det okuvliga modet att våga skala av sig så 'inpå benen'. Göra sig så 'hudlös'. Jag har beundrat humorn som trots allt finns i 'sprickorna' eller 'mellanrummen'. Dom som är så viktiga för Catharina. Där anar hon stjärnorna." Magnus Helgesson, "karismatisk trumslagare från Getinge, har skapat en ljudbild runt hennes lyrik som både oroar och gör mig fascinerad." /PY BÄCKMAN "Allt är på något sätt tydliggörande och gåtskapande avbildning. Allt vibrerar under ordens genomskinliga penseldrag." /TOM HEDLUND, SvD "Jag har alltid gillat poeten Catharina Rystens systematiska tumult" /OLE HESSLER, DN Boken Under mitt leende utgiven på Bonniers förlag.