Tova i tornet 3: Tova och stjärnhimlen (ljudbok
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Katrine Marie Guldager (författare), Lo Tamborini (berättare)

Tova i tornet 3: Tova och stjärnhimlen (Tova i tornet #3) ljudbok

139 kr
(0)
Tova och stjärnhimlen får vi reda på vad som egentligen har hänt med hennes far och varför hon bor alldeles ensam i ett vattentorn. Precis som andra barn tänker Tova ibland väldigt stora och djupa tankar och funderar sig fram till riktigt bra svar på de svåra frågorna. Frågor som huruvida de döda vet att de är döda och i vems knä man egentligen vill sitta och berätta sina värsta historier. Tredje boken om Tova i tornet handlar om sorg och saknad och hur man hanterar det och är skriven på e...
139 kr
Författare Katrine Marie Guldager (författare), Malin Stehn (översättare), Lo Tamborini (berättare), Charlotte Pardi (illustratör)
Utgiven 3 Oktober 2018
Längd 0:05
Genrer 6-9 År, Barnböcker
Del i serie 3
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175437507
Tova och stjärnhimlen får vi reda på vad som egentligen har hänt med hennes far och varför hon bor alldeles ensam i ett vattentorn. Precis som andra barn tänker Tova ibland väldigt stora och djupa tankar och funderar sig fram till riktigt bra svar på de svåra frågorna. Frågor som huruvida de döda vet att de är döda och i vems knä man egentligen vill sitta och berätta sina värsta historier. Tredje boken om Tova i tornet handlar om sorg och saknad och hur man hanterar det och är skriven på ett tänkvärt och poetiskt vis för barn i lågstadieåldern.