Tetra : Historien om dynastin Rausing (ljudbok)
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Peter Andersson (författare), Tommy Larsson Segerlind (författare), Håkan Julander (berättare)

Tetra : Historien om dynastin Rausing ljudbok

149 kr
(0)
Tetra är historien om en innovativ och revolutionerande mjölkförpackning som än idag fortsätter att spridas över hela världen. I denna reviderade utgåva, som sträcker sig fram till år 2021, berättar Peter Andersson och Tommy Larsson Segerlind om en av Sveriges absolut största industriella framgångar och familjeförmögenheter. Men också om hur vägen dit kantades av stora bakslag, ekonomiska kriser och maktstrider mellan olika nyckelpersoner. Det är samtidigt en berättelse om Ruben Rausing och h...
Ljudbok 149 kr
Författare Peter Andersson (författare), Tommy Larsson Segerlind (författare), Anna Davison (annat), Håkan Julander (berättare)
Förlag Norstedts
Utgiven 24 Augusti 2021
Längd 13:39
Genrer Ekonomi Och Ledarskap, Fackböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789113115795
Tetra är historien om en innovativ och revolutionerande mjölkförpackning som än idag fortsätter att spridas över hela världen. I denna reviderade utgåva, som sträcker sig fram till år 2021, berättar Peter Andersson och Tommy Larsson Segerlind om en av Sveriges absolut största industriella framgångar och familjeförmögenheter. Men också om hur vägen dit kantades av stora bakslag, ekonomiska kriser och maktstrider mellan olika nyckelpersoner. Det är samtidigt en berättelse om Ruben Rausing och hur dynastin Rausings olika ägarroller har förändrats över tid. Inte minst är Tetra en skildring om de okända människor som spelade avgörande roller för att Tetra Pak skulle kunna bli ett världsföretag.