Tänk om du är helt jävla okej precis som du är
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Pamela Van Sabjlar (författare), Pamela von Sabljar (författare), Pamela Van Sabjlar (berättare), Pamela von Sabljar (berättare)

Tänk om du är helt jävla okej precis som du är ljudbok

129 kr
(0)
Tänk om du är helt jävla okej precis som du är?  Intentionen med denna meditation är att välkomna mer acceptans och tillåtelse Tänk om allt är precis som det ska vara? Meditation är som motion. Det är en teknik som har en nästan 5000 årig historia. Till saken hör att meditation är en väg till lycka. Västvärldens främsta expert på avspänd koncentration Alan Wallace säger att lycka är sinnets grundläge. Vilket innebär att när vi tränar meditation så blir vårt sinne lugnt och klart på samma...
129 kr
Författare Staffan Bond (annat), Pamela Van Sabjlar (författare), Pamela von Sabljar (författare), Pamela Van Sabjlar (berättare), Pamela von Sabljar (berättare)
Förlag Numberoneyou AB
Utgiven 12 december 2016
Längd 0:20
Genrer 6-9 År, 9-12 År, Filosofi Och Religion, Psykologi Och Pedagogik, Familj & Hälsa, Hem & Trädgård, 12-15 År, Barnböcker, Fackböcker, Hälsa, Livsstil, Fritid, Ungdomsböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789177470625
Tänk om du är helt jävla okej precis som du är?  Intentionen med denna meditation är att välkomna mer acceptans och tillåtelse Tänk om allt är precis som det ska vara? Meditation är som motion. Det är en teknik som har en nästan 5000 årig historia. Till saken hör att meditation är en väg till lycka. Västvärldens främsta expert på avspänd koncentration Alan Wallace säger att lycka är sinnets grundläge. Vilket innebär att när vi tränar meditation så blir vårt sinne lugnt och klart på samma gång och då uppkommer lycka spontant. Chade - Meng Tan ingenjör på google och författare till boken; Sök inom dig själv, utmanar dig och jag gör detsamma att investera i 2 minuters meditation om dagen. För det kommer att förändra ditt liv på vilket sätt är för dig att upptäcka. Kom ihåg att träning ger färdighet. Vägledd meditation av Pamela von Sabljar.  Hon är världsförändrare, talare, utbildare, författare och mentor som inspirerar människor att träna sitt mindset som leder till ett hållbart förhållningssätt för att möta livets oförutsedda händelser och vardagliga utmaningar. Vilket möjliggör för människor att skapa ett större liv. Pamela har under många år samtalat och utbildat ungdomar kring Det du borde fått lära dig i skolan.