Superman möter Bizarro (ljudbok) av John Sazakl
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
John Sazaklis (författare), Joakim Sædén (berättare)

Superman möter Bizarro ljudbok

139 kr
(0)
Spänning och dramatik när hjälte möter anti-hjälte Marc och hans syster Anna ska på skolutflykt till den stora staden Metropolis när deras buss plötsligt håller på att köra av en bro och hamna rakt i vattnet. Hade det inte varit för Superman skulle det gått riktigt illa. Men äventyret har bara börjat, för skurken Bizarro har just vaknat ur sin dvala och vill nu inget hellre än att bli hjälte precis som Superman. Det är bara ett litet problem, Bizarro har inte riktigt samma talang … så vad som...
139 kr
Författare Joakim Sædén (berättare), Stefan Diös (översättare), John Sazaklis (författare), Luciano Vecchio (illustratör)
Utgiven 19 juli 2016
Längd 0:27
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175432663
Spänning och dramatik när hjälte möter anti-hjälte Marc och hans syster Anna ska på skolutflykt till den stora staden Metropolis när deras buss plötsligt håller på att köra av en bro och hamna rakt i vattnet. Hade det inte varit för Superman skulle det gått riktigt illa. Men äventyret har bara börjat, för skurken Bizarro har just vaknat ur sin dvala och vill nu inget hellre än att bli hjälte precis som Superman. Det är bara ett litet problem, Bizarro har inte riktigt samma talang … så vad som helst kan hända.