Stora stygga vargen (ljudbok) av Nele Neuhaus
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Nele Neuhaus (författare), Gerhard Hoberstorfer (berättare)

Stora stygga vargen (Frankfurtserien #5) ljudbok

89 kr
(0)
En het junidag hittas liket efter en sextonårig flicka i floden Main utanför Frankfurt. Hon har blivit mördad och kroppen bär spår av brutal misshandel. Och ingen saknar henne. Flera veckor efter det makabra fyndet står Pia Kirchhoff och Oliver von Bodenstein fortfarande rådlösa i sökandet efter hennes identitet. Så landar ett nytt fall på deras bord. En populär tv-programledare har attackerats och låsts in i bagageluckan på sin bil. Hon har nyligen arbetat på ett reportage om en hemlighetsfu...
89 kr
59 kr
Författare Gerhard Hoberstorfer (berättare), Nele Neuhaus (författare), Hjalmar Manfred Svensson (översättare), bürosüd° (annat), bürosüd° (annat), bürosüd° formgivare (annat)
Förlag Bonnier Audio
Utgiven 1 September 2017
Längd 16:04
Genrer Romaner, Skönlitteratur
Del i serie 5
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789176515907
En het junidag hittas liket efter en sextonårig flicka i floden Main utanför Frankfurt. Hon har blivit mördad och kroppen bär spår av brutal misshandel. Och ingen saknar henne. Flera veckor efter det makabra fyndet står Pia Kirchhoff och Oliver von Bodenstein fortfarande rådlösa i sökandet efter hennes identitet. Så landar ett nytt fall på deras bord. En populär tv-programledare har attackerats och låsts in i bagageluckan på sin bil. Hon har nyligen arbetat på ett reportage om en hemlighetsfull organisation, med medlemmar från samhällets allra högsta skikt. Medan Pia och Oliver gräver djupare i fallet flätas det oväntat samman med den anonyma flickan vid flodkanten, och blottar en fruktansvärd hemlighet som kommer dem obehagligt nära.