Skuggorna växer i skymningen (ljudbok) av Henni
Lägg till önskelistan Gratis smakprov
  • Spara till biblioteket
  • Lyssna på smakprov
Henning Mankell (författare), Johan Svensson (berättare)

Skuggorna växer i skymningen (Joel #2) ljudbok

79 kr
(0)
Joel ska snart fylla tolv och han tycker att det är stendött i det lilla samhälle där han bor, inget händer någonsin. Det visar sig att han har fel. En dag inträffar ett mirakel: han blir överkörd av en buss men klarar sig utan en skråma. Ja, vad gör man när man är med om ett mirakel? Bör man inte visa sin tacksamhet på något sätt? Men hur? Joel kommer fram till att han måste gottgöra det fantastiska som hänt honom genom att göra en god gärning. Han bestämmer sig för att hjälpa sin ensamma oc...
79 kr
Författare Henning Mankell (författare), Johan Svensson (berättare), Niklas Lindblad (annat), Cecilia Heikkilä (illustratör)
Utgiven 8 Augusti 2017
Längd 4:06
Genrer 9-12 År, Barnböcker
Serie Joel
Del i serie 2
Språk Swedish
Format mp3
Kopieringsskydd Vattenmärkt
ISBN 9789175237862
Joel ska snart fylla tolv och han tycker att det är stendött i det lilla samhälle där han bor, inget händer någonsin. Det visar sig att han har fel. En dag inträffar ett mirakel: han blir överkörd av en buss men klarar sig utan en skråma. Ja, vad gör man när man är med om ett mirakel? Bör man inte visa sin tacksamhet på något sätt? Men hur? Joel kommer fram till att han måste gottgöra det fantastiska som hänt honom genom att göra en god gärning. Han bestämmer sig för att hjälpa sin ensamma och blyga vän Gertrud att hitta en karl. Böckerna om Joel har belönats med Nils Holgerssonpriset samt Deutsche Jugendliteraturpris och översatts till 28 språk. "Skuggorna växer i skymningen" är den andra boken i serien om Joel och uppföjare till "Hunden som sprang mot en stjärna".